De klusjesman, stukadoor en tegelzetter in één voor regio Den Haag

Een stukadoor inschakelen, een metselaar bellen, een schilder inhuren… Als er dingen in huis moeten gebeuren waar verschillende specialisaties voor nodig zijn, moet je veel regelen. Met al die verschillende bedrijven over de vloer raak je snel het overzicht kwijt, en ook persoonlijk contact is ver te zoeken. Ik neem je al dat werk uit handen. Met Klusbedrijf Teske heb je één contactpersoon voor alle klussen in en rond het huis. Wel zo makkelijk.

Al het kluswerk: van renovatiewerkzaamheden tot onderhoud

stukadoor Den Haag

Schilder-, saus- en stucwerk

Is die afgebladderde verf van deuren en kozijnen je een doorn in het oog? Heb je onafgewerkte muren in huis die wel een stucbeurt kunnen gebruiken? Of wil je je muren laten sauzen? Ik voer al je schilder-, stuc- en sauswerk moeiteloos en precies uit. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis hanteer ik met strakke hand de kwast. Voor echt egale muren kies je voor latex spuiten. Ook breng ik sierpleisters aan.

Metsel- en timmerwerk

Wil je het houtwerk van kozijnen, trappen en deuren laten vervangen? Moet er een wandje gemetseld worden? Of ben je aan het verbouwen en heb je een metselaar of timmerman nodig? Voor al het professionele timmer- en metselwerk in huis schakel je Klusbedrijf Teske in. Met vijftien jaar ervaring in de bouw is elke metsel- of timmerklus zo gepiept.

Reparatie-, onderhouds- en montagewerkzaamheden

Heb je een deur die steeds piept en kraakt, wil je een nieuwe keuken monteren of is er iets stuk in huis? Als er iets kapot is, onderhoud nodig heeft of gemonteerd moet worden, kom ik graag langs om het te doen. 

klusbedrijf Leiden

Tegelwerk

Een mooie tegelvloer in je keuken, betegelde muren in de badkamer of op het toilet: voor al je tegelwerk belt je Klusbedrijf Teske. Met tegelwerk geef je elke ruimte direct een nieuwe uitstraling. Bij badkamer- en toiletrenovaties verzorg ik ook de betegeling.

Verbouwingen

Of je nu een enkele kamer wilt laten veranderen, een aanbouw wilt laten plaatsen of je complete huis wilt laten verbouwen, ik heb alles in huis om de verbouwing tot een goed eind te brengen. Als het gaat om een grote verbouwing kan ik dat natuurlijk niet alleen. Daarom heb ik een groot netwerk van vakkundige partners, zoals een elektricien en een loodgieter, met wie ik samenwerk. Ik stuur de hele verbouwing aan. Zo heb je altijd een vast aanspreekpunt.

renovatiewerkzaamheden

Renovatiewerkzaamheden

Is je woning toe aan een make-over? Laat Klusbedrijf Teske je huis renoveren, zodat deze weer in goede staat verkeert. Ik zie precies wat er moet gebeuren en kom direct met een praktische, secure aanpak en een verfijnde afwerking.

Renovatie van badkamer of toilet

Heb je nog steeds zo’n ouderwetse badkamer met bruine tegeltjes, wil je graag een bad in plaats van een douche of is het tijd voor een modernere uitrusting? Ik ben gespecialiseerd in het renoveren van badkamers en toiletten. Met mijn hulp geniet je binnenkort van de mooiste en modernste sanitaire voorzieningen.

Zolderafscheidingen en -indelingen

Is je zolder een grote, open ruimte en weet je niet wat je ermee aan moet? Het is zonde om geen gebruik te maken van die extra vierkante meters. Je zou er bijvoorbeeld een logeer- of werkkamer van kunnen maken. Ik help je met het afscheiden van je zolder of deze compleet opnieuw indelen.

Keukens

Eindelijk een nieuwe keuken om nu echt te genieten van die fijne uurtjes aan de keukentafels of het bereiden van die heerlijke maaltijd. Ik help je met het monteren van je nieuwe keuken, het opknappen van je huidige of het maken van toevoegingen, zoals extra keukenkastjes of een nieuw aanrechtblad.